Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ese Punto Bock (490617) - Sharpi Club (1371779) » 644150815: T60/J3/VI

Liga 644150815 Información oficial sobre el partido 644150815 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VI.940 (15258)

Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 0 - 0 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 1 - 1 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,3 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ese Punto Bock

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Luis Porcar del Bocketes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Álvaro Victorio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bocketes.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Porcar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Alegría de Bocketes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sharpi Club

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Bruno Pertl va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Gómez de la Torre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Sharpi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Ernesto Spasiano va quedar-se sol davant el porter Felipe Vega, però aquest va poder aturar el xut.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sharpi va estar a punt de marcar quan Daniel Gómez de la Torre va fer una passada impressionant a Bruno Pertl, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Gómez de la Torre de Sharpi va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ernesto Spasiano es va posar al mig i ho va espatllar tot.