Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Marina C.F. (1416547) - Hércules (772650) » 644150132: T60/J14/VI

Liga 644150132 Información oficial sobre el partido 644150132 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.927 (15245)

La Marina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Marina C.F.' en el partido 0 - 2 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
0 - 1 David Sánchez (6')
0 - 2 Juan Endueñas (16')
La Marina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Marina C.F.' en el partido 0 - 2 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Marina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Marina C.F.' en el partido 2 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Marina C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Marina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sean Captur ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Gabriel Villaragut va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ramón Ontiveros no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Marina va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Felipe Bascuñan va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Valeriy Paderin va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yolan Amandels de Marina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 14 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Yolan Amandels de Marina es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 14.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sean Captur de Marina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Total Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): En David Sánchez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Mario Stabrodt entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Racing, un peu providencial d'en Juan Endueñas va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Jeremias Ekelschot quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dekel Nesiel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jeremias Ekelschot va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Diogo Miranda, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.