Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O'bruixos hunters (1372740) - anonimo F. C. (797239) » 644148067: T60/J2/VI

Liga 644148067 Información oficial sobre el partido 644148067 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.891 (15209)

O'bruixos hunters Alineación oficial del equipo 'O'bruixos hunters' en el partido 1 - 1 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Ottavio Soriani (79') 1 - 0
1 - 1 Manuel Nocua (85')
O'bruixos hunters Alineación oficial del equipo 'O'bruixos hunters' en el partido 1 - 1 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
O'bruixos hunters Alineación oficial del equipo 'O'bruixos hunters' en el partido 0 - 4 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O'bruixos hunters

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Obruixos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ottavio Soriani va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Christoph Wagner que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christoph Wagner de Obruixos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

anonimo F. C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Manuel Nocua, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): William Gransjö quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Nocua havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Manuel Nocua quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Nico Gómez de Rivero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Jobst Hitsch-Klöckner va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Florenci Enseñat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gaskoi Untzu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Manuel Mealla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del anonimo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Mealla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jobst Hitsch-Klöckner que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.