Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilas F.C. (1421242) - L'Hospitalet F. C. (486920) » 644147768: T60/J11/VI

Liga 644147768 Información oficial sobre el partido 644147768 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VI.885 (15203)

Serramitja's team Alineación oficial del equipo 'Serramitja's team' en el partido 1 - 1 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
0 - 1 Pedro Ganca (47')
Joakim Davidsson (76') 1 - 1
Serramitja's team Alineación oficial del equipo 'Serramitja's team' en el partido 1 - 1 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Serramitja's team Alineación oficial del equipo 'Serramitja's team' en el partido 2 - 1 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serramitja's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joakim Davidsson va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Serramitjas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juho Seurujärvi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 57 minuts, en Dorin Zvorişteanu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juho Seurujärvi va estar a punt d'avançar els locals al minut 90 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Artur Giza de Serramitjas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joakim Davidsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

L'Hospitalet F. C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pedro Ganca sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 47 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Merlin Tobias Domkowitsch, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Carlos Costa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): 秦 (Qin) 怀聪 (Huaicong), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Aronne Colanzi de L'Hospi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Aronne Colanzi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.