Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clema Utd. (311706) - F.C. Fuengirola (314213) » 644147235: T60/J4/VI

Liga 644147235 Información oficial sobre el partido 644147235 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.876 (15194)

Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido 7 - 2 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
0 - 1 Iraj Abazarian (3')
Sergio Medina Paz (21') 1 - 1
Martiño Galego (31') 2 - 1
Estanislau Lojo (37') 3 - 1
Sergio Medina Paz (40') 4 - 1
Martiño Galego (76') 5 - 1
Naldo Yanguas (79') 6 - 1
Eustaquio Rubiales (84') 7 - 1
7 - 2 Claudiu Baubec (87')
Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido 7 - 2 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido 6 - 0 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clema Utd.

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Clema s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sergio Medina Paz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Martiño Galego de Clema aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Clema va augmentar la diferència quan Estanislau Lojo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Clema a 4 - 1. Sergio Medina Paz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Xavi Giner sempre és una garantia. Al minut 76, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Martiño Galego marcar el 5 - 1 per al Clema.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fuengirola. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Naldo Yanguas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Clema es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 79.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Clema va aconseguir el 7 - 1 quan Eustaquio Rubiales va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 25 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Xavi Giner va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eustaquio Rubiales va rematar alt.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Clema va ser a punt de marcar al minut 78, quan el seu jugador Adrián de la Cruz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Sergio Medina Paz gairebé va marcar per a Clema des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Estanislau Lojo de Clema amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elodi Olartekoetxea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Fuengirola

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 3 i semblava que Fuengirola desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Iraj Abazarian va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): El porter de Fuengirola va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Claudiu Baubec va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 7 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudiu Baubec de Fuengirola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.