Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Old Chusos (1336637) - Ciudad Rodrigo CF (799654) » 644145541: T60/J14/VI

Liga 644145541 Información oficial sobre el partido 644145541 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.845 (15163)

Old Chusos Alineación oficial del equipo 'Old Chusos' en el partido 1 - 3 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
0 - 1 Duane Carman (12')
0 - 2 Okko Röning (27')
Grégory Dumont (48') 1 - 2
1 - 3 Alejandro Oliveras (78')
Old Chusos Alineación oficial del equipo 'Old Chusos' en el partido 1 - 3 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Old Chusos Alineación oficial del equipo 'Old Chusos' en el partido 1 - 5 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Chusos

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els seguidors del Chusos van tornar a saltar d'alegria al minut 48. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Grégory Dumont que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Chusos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Grégory Dumont va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Trombetti.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Chusos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Romuald Guerville quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergio Leizegui havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Grégory Dumont va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grégory Dumont.

Betis Delicias

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Duane Carman va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Okko Röning, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del BetisD va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Oliveras, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Lelos Thomaidis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BetisD va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Koldo Txorrotxena de BetisD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 王 (Wang) 东彪 (Dongbiao) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.