Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILAN (485951) - ARTISTAS F.C. (1372370) » 644145247: T60/J11/VI

Liga 644145247 Información oficial sobre el partido 644145247 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VI.840 (15158)

VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido 0 - 3 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
0 - 1 Abdelfattah Belkhiri (36')
0 - 2 Tito Gardosa (82')
0 - 3 Abdelfattah Belkhiri (83')
VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido 0 - 3 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido 0 - 2 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILAN

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): VILAN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Phan Tiến Đông va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mauricio Jiménez va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): VILAN van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Phan Tiến Đông no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frits Tillquist de VILAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lumbartola

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdelfattah Belkhiri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tito Gardosa de LUMBARTOLA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Murillo va anar directament als peus de Abdelfattah Belkhiri que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Michalis Proedropoulos de LUMBARTOLA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Balsera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Paweł Zapart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Michalis Proedropoulos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 40 per Esteban Eloregui va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Paweł Zapart va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Shakra Eliazer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Balsera es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Shakra Eliazer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Daniel Murillo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.