Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Patricio C.F. (991599) - Xetos Club (439674) » 644144605: T60/J5/VI

Liga 644144605 Información oficial sobre el partido 644144605 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.829 (15147)

Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido 4 - 0 Xetos Club Alineación oficial del equipo 'Xetos Club' en el partido
Feliks Turski (21') 1 - 0
Edward Pitura (39') 2 - 0
Edward Pitura (65') 3 - 0
Edward Pitura (80') 4 - 0
Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido 4 - 0 Xetos Club Alineación oficial del equipo 'Xetos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido 2 - 0 Xetos Club Alineación oficial del equipo 'Xetos Club' en el partido
Tiene suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Patricio C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Deportivo prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Feliks Turski va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Deportivo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edward Pitura, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Deportivo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Edward Pitura va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Edward Pitura va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edward Pitura va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Marcu Şatalan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edward Pitura per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcu Şatalan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Edward Pitura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Marcu Şatalan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Ammerstorfer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Edward Pitura va sorprendre Marcu Şatalan amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Ramón Yarza de Deportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Xetos Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Przybysław Forajter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Xetos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Christof Gnädinger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xetos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andreas Kjeldgaard, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rinaldo Margheri de Xetos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.