Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prineos-sur (799179) - BATPORLAN TEAM (798999) » 644141439: T60/J11/VI

Liga 644141439 Información oficial sobre el partido 644141439 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VI.772 (15090)

prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido 2 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Sébastien Vigneron (12') 1 - 0
1 - 1 Rafael Godin (27')
Agisilaos Letsos (29') 2 - 1
2 - 2 Arjen Robben (82')
prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido 2 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido 0 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prineos-sur

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. prineos-sur s'avançava en el marcador després que en Sébastien Vigneron xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Agisilaos Letsos de prineos-sur, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de prineos-sur, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Milan Krupala va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Milosa Hoxhallari de prineos-sur va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): En Sébastien Vigneron va llançar un penal al minut 67. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): prineos-sur van sortir al contraatac al minut 70, però Agisilaos Letsos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El prineos-sur va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Đèo Tịnh Tác va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Felisberto Ojeda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de prineos-sur se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rafael Godin va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Arjen Robben va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Nicu Vezan quasi aconsegueix empatar per BATPORLAN al minut 30, però Icikas Papas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BATPORLAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Robert Lewandowski va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Rafael Godin al minut 60 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Robert Lewandowski sol davant la porteria al minut 69, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 81, tothom va saber perquè en Nimrod Gov era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Adrian Văleanu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.