Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BATPORLAN TEAM (798999) - prineos-sur (799179) » 644141410: T60/J4/VI

Liga 644141410 Información oficial sobre el partido 644141410 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.772 (15090)

BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 2 prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido
0 - 1 Mario Zanellato (23')
Luis Alberto Bermúdez (40') 1 - 1
1 - 2 Agisilaos Letsos (72')
Krzysztof Wojtaszak (87') 2 - 2
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 2 prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 0 prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Luis Alberto Bermúdez de BATPORLAN empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Krzysztof Wojtaszak va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BATPORLAN empatava el partit, 2 a 2, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Lewandowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Icikas Papas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Luis Alberto Bermúdez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el BATPORLAN va posar setge sobre la defensa central visitant però en Terrell Hills no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Robert Lewandowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Văleanu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Alberto Bermúdez va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): BATPORLAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Robert Lewandowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): BATPORLAN enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

prineos-sur

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Mario Zanellato va marcar al minut 23 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Đèo Tịnh Tác va anar directament als peus de Agisilaos Letsos que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El prineos-sur va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Marino Anticoli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de prineos-sur, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Husniddin Toshmatov va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Sébastien Vigneron va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Maksim Hadavanik va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sébastien Vigneron de prineos-sur es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.