Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almería C.F. (311032) - FC Joncarets (773697) » 644139411: T60/J8/VI

Liga 644139411 Información oficial sobre el partido 644139411 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.736 (15054)

Almería C.F. Alineación oficial del equipo 'Almería C.F.' en el partido 3 - 4 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
0 - 1 Richard Maurel (24')
Iluntso Etxeluz (33') 1 - 1
Pedro Carmona (39') 2 - 1
Iluntso Etxeluz (41') 3 - 1
3 - 2 Oleg Aleksandrovich (70')
3 - 3 Pavle Lazić (72')
3 - 4 Mathieu Schwarzschild (90')
Almería C.F. Alineación oficial del equipo 'Almería C.F.' en el partido 3 - 4 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Almería C.F. Alineación oficial del equipo 'Almería C.F.' en el partido 2 - 3 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almería C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Iluntso Etxeluz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pedro Carmona llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iluntso Etxeluz de Almería va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Alejandro Grimosachs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Almería se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Jokin Pozueta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Rainer Werner Heckermann va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iluntso Etxeluz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Total, indiferencia

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Richard Maurel va posar els visitants indiferencia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Oleg Aleksandrovich va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Pavle Lazić que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mathieu Schwarzschild va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Richard Maurel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Richard Maurel va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Oleg Aleksandrovich hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lubomír Klimeš havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.