Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carmelum C.F. (434770) - Fútbol Club Galvincel (1586394) » 644139261: T60/J13/VI

Liga 644139261 Información oficial sobre el partido 644139261 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.733 (15051)

Ootockalockatuvik Alineación oficial del equipo 'Ootockalockatuvik' en el partido 4 - 1 Satanasticos FC Alineación oficial del equipo 'Satanasticos FC' en el partido
Hermenexildo Gago (15') 1 - 0
Juan Antonio Pérez Miguel (18') 2 - 0
2 - 1 Guillermo Ciguerondo (50')
Asher Dobbyn (63') 3 - 1
Juan Robles Sánchez (75') 4 - 1
Ootockalockatuvik Alineación oficial del equipo 'Ootockalockatuvik' en el partido 4 - 1 Satanasticos FC Alineación oficial del equipo 'Satanasticos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ootockalockatuvik Alineación oficial del equipo 'Ootockalockatuvik' en el partido 6 - 0 Satanasticos FC Alineación oficial del equipo 'Satanasticos FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ootockalockatuvik

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Alokatuvik va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Hermenexildo Gago va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Juan Antonio Pérez Miguel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): El gol de falta de Asher Dobbyn sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 63 i ampliar l'avantatge de Alokatuvik a 3 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts, Juan Robles Sánchez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Alokatuvik per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Asher Dobbyn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Alokatuvik ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Antonio Pérez Miguel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Asher Dobbyn de Alokatuvik va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Hermenexildo Gago gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serapio Moeche va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alokatuvik va ser a punt de marcar al minut 71, quan el seu jugador Leonardo Camor va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Satanasticos. La jugada d'estratègia del Alokatuvik per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Èric Aragay va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Francisco Javier Maestre León de Alokatuvik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Satanasticos FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): El Satanasticos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Guillermo Ciguerondo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Alba Tercedor de Satanasticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.