Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FJVO TEAM (1417619) - Guatximfroms United (801512) » 644135572: T60/J14/VI

Liga 644135572 Información oficial sobre el partido 644135572 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.667 (14985)

Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido 1 - 2 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
0 - 1 Ron-Robert Kante (22')
0 - 2 Fryderyk Milarski (36')
Ivan Zamakhin (56') 1 - 2
Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido 1 - 2 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido 0 - 4 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plaza de las flores

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Lars-Evert Svantesson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al flores, un peu providencial d'en Ivan Zamakhin va situar el 1-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Casariego es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paco Corvera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Ron-Robert Kante de Guatximfroms va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Fryderyk Milarski va augmentar l'avantatge de Guatximfroms a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Mario Viaña va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Víctor Javier Romero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Eugèni Francàs va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zétény Szilágyi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Fryderyk Milarski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guatximfroms va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joan Ignasi Vilargunté al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mario Viaña després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zétény Szilágyi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Fryderyk Milarski de Guatximfroms va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ron-Robert Kante es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Víctor Javier Romero de Guatximfroms va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Viaña de Guatximfroms va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.