Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intermitente FC (488917) - FJVO TEAM (1417619) » 644135527: T60/J3/VI

Liga 644135527 Información oficial sobre el partido 644135527 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VI.667 (14985)

Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 1 Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido
0 - 1 Ivan Zamakhin (17')
Rubén Cladera (29') 1 - 1
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 1 Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 2 - 0 Plaza de las flores Alineación oficial del equipo 'Plaza de las flores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txitxarra

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Rubén Cladera igualava per Txitxarra en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Salvador Ferreira va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Dominique Castel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Txitxarra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Luigi Antonio Casano del Txitxarra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dominique Castel va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 82. En Francesco Pirolo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Plaza de las flores

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Daniel Mariano Romero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de flores, Ivan Zamakhin, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Daniel Mariano Romero va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rubén Cladera per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del flores que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lars-Evert Svantesson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.