Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intermitente FC (488917) - Guatximfroms United (801512) » 644135523: T60/J2/VI

Liga 644135523 Información oficial sobre el partido 644135523 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.667 (14985)

Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 2 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Juha Hirvenoja (16') 1 - 0
1 - 1 Fryderyk Milarski (30')
1 - 2 Fabriciano Nahasapemapetilion (34')
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 2 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 1 Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txitxarra

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Txitxarra va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Juha Hirvenoja rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Rubén Cladera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Helge Rismo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Javier Romero va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Luigi Antonio Casano de Txitxarra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matias Ylipekkala de Txitxarra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77 del partit, Matias Ylipekkala de l'equip Txitxarra, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Fryderyk Milarski de Guatximfroms va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Guatximfroms va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Fabriciano Nahasapemapetilion.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Fryderyk Milarski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Claudio Artioli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Asim Kodro va estar a punt de posar per davant a Guatximfroms amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claudio Artioli va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Viktorimas Belaišis va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fabriciano Nahasapemapetilion, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fryderyk Milarski va fer una jugada per la banda esquerra, però Claudio Artioli va aturar el seu xut.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Mario Viaña va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eugèni Francàs després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Claudio Artioli va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joan Ignasi Vilargunté es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabriciano Nahasapemapetilion.