Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevilla futbol club S A D (992150) - Limeres team (1367558) » 644133693: T60/J7/VI

Liga 644133693 Información oficial sobre el partido 644133693 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.634 (14952)

C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido 2 - 2 Limeres team Alineación oficial del equipo 'Limeres team' en el partido
Dámaso Santander (31') 1 - 0
1 - 1 Andi Geisler (33')
1 - 2 Nemanja Nelović (72')
Dámaso Santander (80') 2 - 2
C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido 2 - 2 Limeres team Alineación oficial del equipo 'Limeres team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido 2 - 2 Limeres team Alineación oficial del equipo 'Limeres team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. No Me Pases Que Soy Cojo

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dámaso Santander, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pases se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pases. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Dámaso Santander xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pases van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 60 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Udazken Agirregoiena, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Limeres team

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Andi Geisler marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nemanja Nelović va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Andi Geisler, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pases. La jugada d'estratègia del Limeres per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Karel Goudena va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Andi Geisler va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jean-Pierre Moury, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Branko Tkalčević va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Filip Bubník va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dominik Karaba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Dominik Karaba, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andi Geisler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.