Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FT Jam (1585486) - The Black Queen (799735) » 644129028: T60/J2/VI

Liga 644129028 Información oficial sobre el partido 644129028 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.551 (14869)

La Elipa Dragons Alineación oficial del equipo 'La Elipa Dragons' en el partido 0 - 3 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
0 - 1 Abonora Al-Khalla (20')
0 - 2 Dagbeton Kpegan Tori (32')
0 - 3 Dagbeton Kpegan Tori (85')
La Elipa Dragons Alineación oficial del equipo 'La Elipa Dragons' en el partido 0 - 3 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
La Elipa Dragons Alineación oficial del equipo 'La Elipa Dragons' en el partido 0 - 6 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Elipa Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dabid Urdanegi va ridiculitzar a en Jonas Mån amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alots Ostarena de Dragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Black Queen

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Black agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abonora Al-Khalla amb mestria.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dagbeton Kpegan Tori de Black l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Dagbeton Kpegan Tori de Black va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eliano Colao es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Black va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Abonora Al-Khalla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Sergio Neruda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xaver Brosi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Abonora Al-Khalla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Black va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Răcănel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 62 per Jan Hallér va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rajeev Gokhale al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abonora Al-Khalla de Black es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.