Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barça i girona (1335702) - michiqui (993378) » 644128791: T60/J13/VI

Liga 644128791 Información oficial sobre el partido 644128791 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.546 (14864)

Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 1 - 2 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
0 - 1 Gonzalo Vicuña Oyarbide (72')
George Cicu (83') 1 - 1
1 - 2 Gonzalo Vicuña Oyarbide (85')
Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 1 - 2 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 0 - 2 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Andresitos

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Ismael Juvanteny va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Andresitos, George Cicu, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Sergio Furfaro de Andresitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Arbós de Andresitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

michiqui

Goles Goles

  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador de michiqui Gonzalo Vicuña Oyarbide va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 72 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Gonzalo Vicuña Oyarbide va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 85 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En 丁 (Ding) 霆毅 (Tingyi) va ridiculitzar a en George Cicu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): michiqui va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Borger Liu va desviar el xut final de Gonzalo Vicuña Oyarbide després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del michiqui que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lilian Déblé, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Birila Karrere quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Gonzalo Vicuña Oyarbide va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Borger Liu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Siegheld Stegelkoppel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Anton Börjesson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Siegheld Stegelkoppel va estar a punt de posar per davant a michiqui amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Borger Liu va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Siegheld Stegelkoppel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. michiqui va quedar sense poder incrementar el seu marcador.