Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinacas F. C. (1332300) - barça i girona (1335702) » 644128785: T60/J12/VI

Liga 644128785 Información oficial sobre el partido 644128785 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.546 (14864)

clinika mediterrania Alineación oficial del equipo 'clinika mediterrania' en el partido 0 - 0 Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
clinika mediterrania Alineación oficial del equipo 'clinika mediterrania' en el partido 2 - 0 Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clinika mediterrania

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mariano Brás va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En César Sastre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mediterrania se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Mariano Brás del mediterrania ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Heitor Patacas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): mediterrania va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però César Sastre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Los Andresitos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Josué Gauca quasi marca en una jugada assajada de córner que George Cicu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Andresitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alireza Hazrati, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Marcel Vecino Capitán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.