Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barça i girona (1335702) - Motörhead Football Club (488758) » 644128770: T60/J8/VI

Liga 644128770 Información oficial sobre el partido 644128770 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.546 (14864)

Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 1 - 3 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
0 - 1 Isa Hadad Bany Hani (24')
0 - 2 Enzo Falsetti (38')
0 - 3 George Filip (65')
Víctor Manuel González de Orbón (77') 1 - 3
Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 1 - 3 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Andresitos Alineación oficial del equipo 'Los Andresitos' en el partido 0 - 2 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Andresitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Víctor Manuel González de Orbón va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Andresitos i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Andresitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 71 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Víctor Manuel González de Orbón, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adam Drabowicz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Víctor Manuel González de Orbón, als 72 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorin Bumbuc de Andresitos es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Malejan F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Andresitos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Isa Hadad Bany Hani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Malejan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 24.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Enzo Falsetti de Malejan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Malejan per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en George Filip. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirco Bauer després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Borger Liu va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Lleonard Tomasa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Malejan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lleonard Tomasa de Malejan va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en George Filip que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, George Filip es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.