Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Llagoscat (315584) - Don Prowaters (314657) » 644128536: T60/J5/VI

Liga 644128536 Información oficial sobre el partido 644128536 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.542 (14860)

FC Llagoscat Alineación oficial del equipo 'FC Llagoscat' en el partido 1 - 0 Don Prowaters Alineación oficial del equipo 'Don Prowaters' en el partido
Salvador Fernández Folguera (40') 1 - 0
FC Llagoscat Alineación oficial del equipo 'FC Llagoscat' en el partido 1 - 0 Don Prowaters Alineación oficial del equipo 'Don Prowaters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Llagoscat Alineación oficial del equipo 'FC Llagoscat' en el partido 1 - 1 Don Prowaters Alineación oficial del equipo 'Don Prowaters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,4 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Llagoscat

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El FCL era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Salvador Fernández Folguera va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Salvador Fernández Folguera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eike Rubelt de FCL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FCL va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Anselm Albà, però el porter rival va fer una gran aturada.

Don Prowaters

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ander Merino va entorpir al marcador d'en Marian Powideł per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Ronny Nurullah de Prowaters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 14, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marian Powideł va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Domenech Alabèrnia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Marian Powideł al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Salvador Xuclà quasi aconsegueix empatar per Prowaters al minut 42, però Domenech Alabèrnia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Emmo Buballa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ander Merino va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Bru Pasarius va encarar al porter al 62, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Rade Maier de Prowaters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.