Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

romelo team (123738) - Gamonense (1335989) » 644128418: T60/J4/VI

Liga 644128418 Información oficial sobre el partido 644128418 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.540 (14858)

romelo team Alineación oficial del equipo 'romelo team' en el partido 0 - 2 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
0 - 1 Antón Izoaga (50')
0 - 2 Rafael Morales (75')
romelo team Alineación oficial del equipo 'romelo team' en el partido 0 - 2 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
romelo team Alineación oficial del equipo 'romelo team' en el partido 0 - 3 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

romelo team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): romelo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Jorge Jalón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): romelo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Jorge Jalón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de romelo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ufuk Özkaya, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ladislav Krohľák va deixar a Andrés Díaz assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Tihomir Harlanov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de romelo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el romelo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tihomir Harlanov no va estar gens encertat.

Gamonense

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antón Izoaga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gamonense.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rafael Morales de Gamonense l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Antón Izoaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pablo Andrés Fernández va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antón Izoaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso Ibia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Morales de Gamonense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Raúl Urones de Gamonense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.