Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onagrito (1414560) - Festucs F.C. (48622) » 644127624: T60/J1/VI

Liga 644127624 Información oficial sobre el partido 644127624 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.526 (14844)

Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 1 - 1 Festucs F.C. Alineación oficial del equipo 'Festucs F.C.' en el partido
Gabriel Sancho (31') 1 - 0
1 - 1 Martí Buïgues (41')
Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 1 - 1 Festucs F.C. Alineación oficial del equipo 'Festucs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 1 - 2 Festucs F.C. Alineación oficial del equipo 'Festucs F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naturam Studium

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Segundo Temes la va rematar Gabriel Sancho amb una magnífica volea que va fer pujar per a Naturam el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Naturam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Óscar Iguereta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Valtierra per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Abaroa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Estanislao Serrato va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Naturam.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Óscar Iguereta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Naturam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Ricardo Geltru va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Lucendo de Naturam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Villalar de Naturam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Iguereta de Naturam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Festucs F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Martí Buïgues de Festucs marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Max Mannix quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Pavel Zich va servir per deixar enrere el gegant José Ricardo Geltru al minut 36, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Festucs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Max Mannix, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Festucs va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Rubén Rosales va quedar-se sol davant el porter Chaouqi Hamadani, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Enrique Pérez Mínguez de Festucs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teemu Harju es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Max Mannix de Festucs es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.