Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. La Resaka (119951) - Radiantes (1367505) » 644127302: T60/J5/VI

Liga 644127302 Información oficial sobre el partido 644127302 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.520 (14838)

C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 1 - 2 Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido
0 - 1 Jordi Garrigues (22')
Eliano Errico (55') 1 - 1
1 - 2 Álvaro Solana (86')
C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 1 - 2 Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 3 - 3 Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. La Resaka

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Resaka equilibrava la balança al minut 55. En Eliano Errico, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 el Resaka va posar setge sobre la defensa central visitant però en Emanuel Duarte no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Eliano Errico quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Paolo Caridei va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Eliano Errico va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cătălin Panaite de Resaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Radiantes

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Radiantes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jordi Garrigues, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Álvaro Solana de Radiantes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Radiantes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Eugenio Matrice va quedar-se sol davant el porter Andro Krústanov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Andro Krústanov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Dušan Spasojević que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Timóteo Morgado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Timóteo Morgado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Cristi Pruncu va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jaime Guisasola va xutar a fora.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jaime Guisasola de Radiantes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mihail Markovski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.