Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Donuts.F.C (1435285) - patateros (492677) » 644124324: T60/J3/VI

Liga 644124324 Información oficial sobre el partido 644124324 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VI.467 (14785)

Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido 1 - 5 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
0 - 1 Kamil Mikoś (29')
0 - 2 Onur Raşit Yargıcı (40')
0 - 3 Apoloniusz Karasiewicz (54')
0 - 4 Àlex Piferrer (66')
0 - 5 Onur Raşit Yargıcı (76')
Juan Carlos Gorritepe (79') 1 - 5
Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido 1 - 5 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido 0 - 2 Barakuda FC Alineación oficial del equipo 'Barakuda FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donuts.F.C

Goles Goles

  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Juan Carlos Gorritepe va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Donuts.F.C enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Donuts.F.C va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pierre-Édouard Calmon, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Barakuda FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kamil Mikoś va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Onur Raşit Yargıcı de Barakuda va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Apoloniusz Karasiewicz va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 66 minuts quan Alberto Callejon va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Àlex Piferrer, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Onur Raşit Yargıcı de Barakuda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfonso Torras hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Àlex Piferrer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Apoloniusz Karasiewicz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Barakuda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Onur Raşit Yargıcı va quedar-se sol davant el porter Nicola Biliotti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Àlex Piferrer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tomasz Bijata va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Alberto Callejon quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicola Biliotti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alberto Callejon es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.