Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inquisidores (795580) - Maccabi de Le Vantar (1332189) » 644121595: T60/J6/VI

Liga 644121595 Información oficial sobre el partido 644121595 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.418 (14736)

Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido 0 - 4 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
0 - 1 Pietro Menegati (11')
0 - 2 Ignacio Escauriaza (24')
0 - 3 Julián Monzón (25')
0 - 4 Julián Monzón (80')
Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido 0 - 4 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido 0 - 1 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inquisidores

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Boi Cassanyes va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gorka Etxegonagarai que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Sanches de Inquisidores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maccabi de Le Vantar

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Pietro Menegati va posar els visitants Maccabi per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Egoitz Laurnagarai la va convertir en gol amb un remat de cap en Ignacio Escauriaza tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Julián Monzón va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Julián Monzón va augmentar l'avantatge de Maccabi a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 31 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Julián Monzón era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 31. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Belmiro Rubio Martínez de Maccabi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Osvaldo Ollomol va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Torrealba va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Maccabi quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Héctor Gándara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pietro Menegati. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julián Monzón després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Torrealba va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Maccabi va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Osvaldo Ollomol s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.