Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrellas Luminosas (487392) - Bar Paco (117961) » 644120883: T60/J10/VI

Liga 644120883 Información oficial sobre el partido 644120883 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.405 (14723)

Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 0 Sanpeter CF Alineación oficial del equipo 'Sanpeter CF' en el partido
Ángel García (88') 1 - 0
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 0 Sanpeter CF Alineación oficial del equipo 'Sanpeter CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 1 Sanpeter CF Alineación oficial del equipo 'Sanpeter CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrellas Luminosas

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Estrellas eren letals, i Ángel García va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Fernando Ruz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrellas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paco Mateos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ragnar Strandsjö! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Estrellas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Arnaud Attal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Klement Valehrach va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Klement Valehrach va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Habib Meradi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Estrellas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ángel García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Aleksi Ratia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fernando Ruz després que el jugador de Estrellas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Sanpeter CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Sanpeter va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Txema Zamarro va quedar-se sol davant el porter Andrea Corbetta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Andrea Corbetta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Elliott Wakefield no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Txema Zamarro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ben Adema rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Txema Zamarro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.