Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Españoleitor (1432947) - Simakeros (1595729) » 644120641: T60/J6/VI

Liga 644120641 Información oficial sobre el partido 644120641 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.401 (14719)

Robejones Alineación oficial del equipo 'Robejones' en el partido 1 - 1 Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido
Haim Neubach (4') 1 - 0
1 - 1 Manolo Normandia (35')
Robejones Alineación oficial del equipo 'Robejones' en el partido 1 - 1 Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Robejones Alineación oficial del equipo 'Robejones' en el partido 0 - 3 Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robejones

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Felipe Vijil la va rematar Haim Neubach amb una magnífica volea que va fer pujar per a Robejones el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Robejones, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En José María Serra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Robejones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Redion Miftari ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Simakeros

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Manolo Normandia va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Simakeros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan August Dorota es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Máximo Ancestral va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marvin Trafalski, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Simakeros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc Pretel Marín, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Simakeros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Máximo Ancestral va quedar-se sol davant el porter Anicetu Raimundo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Simakeros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anicetu Raimundo va desviar el xut final de August Dorota després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Giuseppe Fogliaresi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Giuseppe Fogliaresi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.