Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiclana C.F. (1436001) - Corrala F.C. (1337189) » 644120361: T60/J6/VI

Liga 644120361 Información oficial sobre el partido 644120361 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.396 (14714)

Campana de Periques Alineación oficial del equipo 'Campana de Periques' en el partido 2 - 3 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
Rosario Zampa (32') 1 - 0
Pietro Claudio Pavan (36') 2 - 0
2 - 1 Florian Lenne (37')
2 - 2 Florian Lenne (62')
2 - 3 Bertrand Briquet (90')
Campana de Periques Alineación oficial del equipo 'Campana de Periques' en el partido 2 - 3 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Campana de Periques Alineación oficial del equipo 'Campana de Periques' en el partido 1 - 2 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campana de Periques

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Periques va ser Rosario Zampa.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Enrique Velasco Carrillo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Periques, un peu providencial d'en Pietro Claudio Pavan va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, 絢斗 (Kento) 須川 (Sugawa) gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ronald Mitterbacher va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Karl Ludwig Dünen no va ser aprofitada per en Chulián Orellana Toro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pietro Claudio Pavan de Periques va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Periques per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 絢斗 (Kento) 須川 (Sugawa), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Rosario Zampa de Periques va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Un mica després, Florian Lenne de Corrala va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Florian Lenne que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bertrand Briquet quedar desmarcat i marcar per a Corrala al minut 90. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Corrala va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jacinto Miranda va desviar el xut final de Friso Talen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Gottfried Hibbs al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Bertrand Briquet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jacinto Miranda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bertrand Briquet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 誠太 (Seita) 真子 (Manako).