Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

skeuitos (440998) - F.C. Ocata (1367508) » 644119032: T60/J9/VI

Liga 644119032 Información oficial sobre el partido 644119032 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.372 (14690)

GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido 0 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
0 - 1 Majnun Abdusamadov (82')
GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido 0 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GlobberTorpes FC Alineación oficial del equipo 'GlobberTorpes FC' en el partido 2 - 0 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GlobberTorpes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Herrmann Palka del GlobberTorpes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adolfo Figueruela estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Herrmann Palka, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Antony Everett va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GlobberTorpes.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Adriano Carniani s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adriano Carniani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bachana Phaliani va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): GlobberTorpes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Reyes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Adriano Carniani de GlobberTorpes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sadanand Sahu de GlobberTorpes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. Ocata

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): El Ocata era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Majnun Abdusamadov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Kevin Ringe va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Federico Dalnodar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville Kalpio de Ocata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Majnun Abdusamadov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Majnun Abdusamadov es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.