Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jurassic FC (1460498) - tarragas el regreso (1456336) » 644118679: T60/J6/VI

Liga 644118679 Información oficial sobre el partido 644118679 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.366 (14684)

The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 3 - 0 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
Freddy Jürisoo (12') 1 - 0
Nic Attiger (22') 2 - 0
Enrique Merino (78') 3 - 0
The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 3 - 0 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 0 - 2 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Phantom Thieves

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Freddy Jürisoo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Phantom, al minut 12. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Phantom era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nic Attiger va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enrique Merino es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Al minut 8, Phantom va disposar d'un penal a favor, però el xut de Domenik Meitner va ser aturat per Ishmael Froome.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Carlo Ruella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Ishmael Froome va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Gabriel Ştef va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 76 minuts, el Phantom va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

tarragas el regreso

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tarragas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kamel Harran, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jurand Sędkowski de tarragas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del tarragas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ionuţ Neamţu no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ionuţ Neamţu de tarragas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Steffen Popke de tarragas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.