Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monines FC (798259) - Happy Rabbits (121264) » 644118205: T60/J13/VI

Liga 644118205 Información oficial sobre el partido 644118205 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.357 (14675)

Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 1 - 3 Union Somosaguas Alineación oficial del equipo 'Union Somosaguas' en el partido
Hernán Agostino (26') 1 - 0
1 - 1 Alan Casavieja (37')
1 - 2 Reiner Hopfengärtner (73')
1 - 3 Reiner Hopfengärtner (81')
Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 1 - 3 Union Somosaguas Alineación oficial del equipo 'Union Somosaguas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 2 - 1 Union Somosaguas Alineación oficial del equipo 'Union Somosaguas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus Destroyers

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hernán Agostino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Destroyers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Méndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Ingo Beidler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Raúl Méndez del Destroyers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Fridolin Bencke gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ingo Beidler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Sławomir Mosór va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Destroyers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Eduard Remacle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Destroyers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ginat Maatuk la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franco Daniel Barceló.

Union Somosaguas

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Alan Casavieja va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb 73 minuts jugats, Reiner Hopfengärtner de Somosaguas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Reiner Hopfengärtner va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 3 per a Somosaguas.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jaroslav Obrusník va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 32 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Sócrates Monnerat de Somosaguas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.