Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rambitos (488684) - Kampala Ath (1414263) » 644116724: T60/J6/VI

Liga 644116724 Información oficial sobre el partido 644116724 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.331 (14649)

rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido 0 - 4 Kampala Ath Alineación oficial del equipo 'Kampala Ath' en el partido
0 - 1 Bernardo Schroth (6')
0 - 2 Julio Lera (36')
0 - 3 Bernardo Schroth (40')
0 - 4 Bernardo Schroth (65')
rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido 0 - 4 Kampala Ath Alineación oficial del equipo 'Kampala Ath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido 0 - 2 Kampala Ath Alineación oficial del equipo 'Kampala Ath' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rambitos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rambitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sami Bnouni va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 67 minuts de joc, Tomasz Widyński semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Kampala Ath

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Bernardo Schroth va llençar el penal ras arran de pal.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Julio Lera de Kampala va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Kampala per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 40. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bernardo Schroth. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Bernardo Schroth va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Vladimír Kameník ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jean-Jacques Conter el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Ariel Mellado, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Julio Lera al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jean-Jacques Conter quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carsten Bloem, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Julio Lera de Kampala va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kampala a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vittorio Terrosi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ariel Mellado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.