Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COYANZA (47775) - Atlètic Club dels Empanats (31134) » 644114612: T60/J10/VI

Liga 644114612 Información oficial sobre el partido 644114612 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.293 (14611)

Gonzalo Prieto Alineación oficial del equipo 'Gonzalo Prieto' en el partido 0 - 5 Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido
0 - 1 Juan Pablo Manzanaro (13')
0 - 2 Josuè Jansana (21')
0 - 3 Aetz Leginazabal (59')
0 - 4 Vasilios Verivakis (70')
0 - 5 Ignacio Carneiro (77')
Gonzalo Prieto Alineación oficial del equipo 'Gonzalo Prieto' en el partido 0 - 5 Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gonzalo Prieto Alineación oficial del equipo 'Gonzalo Prieto' en el partido 0 - 2 Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gonzalo Prieto

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GP va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pere Farell va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GP va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hansruedi Streck, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Fernando Gioli de GP va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Atlètic Club dels Empanats

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Pablo Manzanaro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Empanats.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josuè Jansana va augmentar l'avantatge de Empanats a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Empanats Aetz Leginazabal va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Dawid Dakowicz va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Vasilios Verivakis va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Empanats augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ignacio Carneiro es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aetz Leginazabal després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Manuel Ochoa va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Carneiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sean Edwards va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vasilios Verivakis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Aetz Leginazabal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.