Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pozal de gallinas (994935) - TRES DE BASTOS (1368928) » 644113640: T60/J5/VI

Liga 644113640 Información oficial sobre el partido 644113640 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.276 (14594)

Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 3 - 0 TRES DE BASTOS Alineación oficial del equipo 'TRES DE BASTOS' en el partido
Perico Ortega (53') 1 - 0
Ferry Wildenbeest (77') 2 - 0
Ferry Wildenbeest (83') 3 - 0
Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 3 - 0 TRES DE BASTOS Alineación oficial del equipo 'TRES DE BASTOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 5 - 0 TRES DE BASTOS Alineación oficial del equipo 'TRES DE BASTOS' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pozal de gallinas

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): David Caus va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de gallinas, Perico Ortega, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de gallinas al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Ferry Wildenbeest. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de gallinas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ferry Wildenbeest progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Rodolfo Manuel Nollar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): gallinas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kazimir Keller va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Canillas.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kazimir Keller va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Jesús Canillas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ferry Wildenbeest va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Canillas al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrey Gvozdkov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kazimir Keller va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Recabarren. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

TRES DE BASTOS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BASTOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Christian Petetin va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): BASTOS van sortir al contraatac al minut 28, però Javier Carpi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Abderrazag Benallal va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Víctor Cerecedo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daoud Rahim de BASTOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beltrán Barroso de BASTOS es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.