Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sherry F.C (992221) - Huarte f.c (801375) » 644113177: T60/J2/VI

Liga 644113177 Información oficial sobre el partido 644113177 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.268 (14586)

Sherry F.C Alineación oficial del equipo 'Sherry F.C' en el partido 0 - 6 Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido
0 - 1 Pulpeiro Novas (4')
0 - 2 Pulpeiro Novas (16')
0 - 3 Francisco Arasa (22')
0 - 4 David Carmona (25')
0 - 5 Felipe Vicuña Oyarbide (52')
0 - 6 Víctor Melendo (54')
Sherry F.C Alineación oficial del equipo 'Sherry F.C' en el partido 0 - 6 Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sherry F.C Alineación oficial del equipo 'Sherry F.C' en el partido 0 - 3 Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sherry F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al 53, Rui Campo Lameiro hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Thomas Coupin. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Huarte f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Huarte van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pulpeiro Novas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, Huarte va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pulpeiro Novas.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Francisco Arasa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sherry. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en David Carmona la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Huarte es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 25.
  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Felipe Vicuña Oyarbide rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Williams Van Meter, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 5 a l'estadi!
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, una falta xutada per Víctor Melendo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Huarte. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Vicuña Oyarbide després de 5 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrian Schmauser va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pulpeiro Novas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pulpeiro Novas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.