Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Hacky Astroteam (778986) - MagicSmiley (799049) » 644110708: T60/J14/VI

Liga 644110708 Información oficial sobre el partido 644110708 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.223 (14541)

Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 0 - 3 countrylove united Alineación oficial del equipo 'countrylove united' en el partido
0 - 1 Frederico Martinho (26')
0 - 2 Alfredo Doliva (34')
0 - 3 Ireneusz Wietecha (82')
Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 0 - 3 countrylove united Alineación oficial del equipo 'countrylove united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 1 - 3 countrylove united Alineación oficial del equipo 'countrylove united' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Hacky Astroteam

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Oviedo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Luis Turpín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jacek Mordzak es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Valentin Meteşan no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valentin Meteşan de Oviedo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Antônio Candelária de Oviedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

countrylove united

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Frederico Martinho es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del countrylove van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfredo Doliva va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ireneusz Wietecha va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Frederico Martinho va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aimo Lombardo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 姜 (Jiang) 超勇 (Chaoyong) va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Frederico Martinho, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del countrylove van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adam Górny, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Frederico Martinho després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aimo Lombardo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pavle Galić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.