Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Calimero C.F (988251) - Dikayo FC (772603) » 644110315: T60/J14/VI

Liga 644110315 Información oficial sobre el partido 644110315 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.216 (14534)

Real Calimero C.F Alineación oficial del equipo 'Real Calimero C.F' en el partido 0 - 1 Damnatorum Legiones Alineación oficial del equipo 'Damnatorum Legiones' en el partido
0 - 1 Marc Andreu Rocamora (4')
Real Calimero C.F Alineación oficial del equipo 'Real Calimero C.F' en el partido 0 - 1 Damnatorum Legiones Alineación oficial del equipo 'Damnatorum Legiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Calimero C.F Alineación oficial del equipo 'Real Calimero C.F' en el partido 0 - 3 Damnatorum Legiones Alineación oficial del equipo 'Damnatorum Legiones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Calimero C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raúl Abas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Calimero van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Raúl Abas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marian Prusakowski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Damnatorum Legiones

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Damnatorum. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marc Andreu Rocamora xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Nicklas Holtti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Damnatorum va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcos Guasp al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Julián Piñero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 52, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Nicklas Holtti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marc Andreu Rocamora després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oriol Seglers va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Damnatorum Dan Bucan quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adrian Lucăcel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kostas Fanariotis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Bucan de Damnatorum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Antoni Hugué de Damnatorum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.