Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kaiser8888 (993991) - Tenerife FC JJ (122924) » 644109286: T60/J9/VI

Liga 644109286 Información oficial sobre el partido 644109286 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.198 (14516)

ivanru Alineación oficial del equipo 'ivanru' en el partido 6 - 1 LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido
Vincent Beyer (3') 1 - 0
Pol Chapari (18') 2 - 0
José María Botana (54') 3 - 0
Attilio Consonni (72') 4 - 0
4 - 1 Petrik Vahtera (74')
Attilio Consonni (76') 5 - 1
Manuel Larrañaga (79') 6 - 1
ivanru Alineación oficial del equipo 'ivanru' en el partido 6 - 1 LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ivanru Alineación oficial del equipo 'ivanru' en el partido 4 - 0 LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ivanru

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Vincent Beyer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ivanru es posava per davant!
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): ivanru va augmentar la diferència quan Pol Chapari no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): José María Botana va incrementar l'avantatge de ivanru amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonakis Mitsakos arribés a peus de Attilio Consonni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ivanru el 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Attilio Consonni de ivanru va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Larrañaga va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ivanru, mentre ja celebrava el 6 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antonakis Mitsakos va rematar alt.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Stefan Melcher gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carsten Rogalla von Bieberstein va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Vincent Beyer va poder marcar per a ivanru en un servei de cantonada picat per en Attilio Consonni quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José María Botana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Stefan Melcher, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Larrañaga de ivanru va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Carsten Rogalla von Bieberstein va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Botana de ivanru va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LA BANDA DEL TUERTO,C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de TUERTO,C.F. va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Petrik Vahtera, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 1.