Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS LOLAILOS F.C. (1434727) - Jacinto's Team (493413) » 644109219: T60/J6/VI

Liga 644109219 Información oficial sobre el partido 644109219 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.197 (14515)

LOS LOLAILOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS LOLAILOS F.C.' en el partido 3 - 0 Las Alimañas Alineación oficial del equipo 'Las Alimañas' en el partido
Andrzej Mądra (16') 1 - 0
Andrzej Mądra (52') 2 - 0
Mouine Karoui (55') 3 - 0
LOS LOLAILOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS LOLAILOS F.C.' en el partido 3 - 0 Las Alimañas Alineación oficial del equipo 'Las Alimañas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LOS LOLAILOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS LOLAILOS F.C.' en el partido 5 - 1 Las Alimañas Alineación oficial del equipo 'Las Alimañas' en el partido
Tiene mala suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS LOLAILOS F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Andrzej Mądra de LOLAILOS, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Andrzej Mądra de LOLAILOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan LOLAILOS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mouine Karoui des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): 莫 (Mo) 迪财 (Dicai) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Donatello Tronca havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Felix Vaatstra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benedikt Veresov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Benedikt Veresov al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Davide Hintermann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Davide Hintermann gairebé va marcar per a LOLAILOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Davide Hintermann de LOLAILOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 莫 (Mo) 迪财 (Dicai) de LOLAILOS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Las Alimañas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Alimañas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Krzysztof Elżbieciak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): César Samper va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 25, però no s'esperava que en Rolf Uri, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): En Diego Eidocaín, al minut 47 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rolf Uri el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Alimañas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 53 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.