Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FlanGood Team (1437608) - U.D. ÁGUILA (1455085) » 644102298: T60/J12/VI

Liga 644102298 Información oficial sobre el partido 644102298 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.73 (14391)

Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido 7 - 0 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
Parsa Armand (32') 1 - 0
Leopoldo Assoreira (39') 2 - 0
Nicola Pillone (69') 3 - 0
Dylan Pirenne (75') 4 - 0
Hüseyin Sayman (79') 5 - 0
Ottmar Jauner (80') 6 - 0
Leopoldo Assoreira (83') 7 - 0
Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido 7 - 0 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Noscre F.S Alineación oficial del equipo 'Noscre F.S' en el partido 2 - 0 U.D. ÁGUILA Alineación oficial del equipo 'U.D. ÁGUILA' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noscre F.S

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Noscre va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Parsa Armand va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Noscre va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leopoldo Assoreira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Noscre va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nicola Pillone, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dylan Pirenne, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Onofre Salvador entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Noscre, un peu providencial d'en Hüseyin Sayman va situar el 5-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Noscre i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 80 minuts de joc. Mentre en Ottmar Jauner el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Leopoldo Assoreira va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 83, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Noscre, mentre ja celebrava el 7 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Ottmar Jauner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Noscre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicola Pillone va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Koren Segev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Walenty Żugaj va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Nicola Pillone gairebé va marcar per a Noscre des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Nicola Pillone de Noscre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Parsa Armand.

U.D. ÁGUILA

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Imre Páger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ÁGUILA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Piper Permui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Nicolas Pérennes de ÁGUILA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.