Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maspalomas (120269) - ciudad del puerto (796216) » 644100348: T60/J1/VI

Liga 644100348 Información oficial sobre el partido 644100348 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.39 (14357)

Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 2 - 1 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
Farid Ghoraab (27') 1 - 0
1 - 1 Cătălin-Alexandru Balanovici (63')
Hipòlit Nogués (80') 2 - 1
Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 2 - 1 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 6 - 0 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
Es un cenizo 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maspalomas

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Maspalomas prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Farid Ghoraab va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Maspalomas s'avançava al marcador al minut 80, després d'un rebot que va caçar en Hipòlit Nogués per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hipòlit Nogués va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Auger Banal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 21 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Hipòlit Nogués va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Macario Maino va ser clau en la jugada d'atac de Maspalomas al minut 23, quan ell mateix va fer una passada brutal a Esteve Vañó, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Donibane Eleizalde, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Esteve Vañó. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aldo Grixti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Donibane Eleizalde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maspalomas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Auger Banal quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Al·lodi Algarra.

ciudad del puerto

Goles Goles

  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de ciudad al minut 63. Cătălin-Alexandru Balanovici va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano Idoyeta de ciudad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismael Mármol de ciudad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mariano Idoyeta de ciudad es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 39.