Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Rayo Vallecano (124502) - Astrabudutarrak (773318) » 644100016: T60/J1/VI

Liga 644100016 Información oficial sobre el partido 644100016 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.33 (14351)

Narón FC Alineación oficial del equipo 'Narón FC' en el partido 1 - 0 Besoya FC Alineación oficial del equipo 'Besoya FC' en el partido
Gaspar Cot (30') 1 - 0
Narón FC Alineación oficial del equipo 'Narón FC' en el partido 1 - 0 Besoya FC Alineación oficial del equipo 'Besoya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Narón FC Alineación oficial del equipo 'Narón FC' en el partido 2 - 1 Besoya FC Alineación oficial del equipo 'Besoya FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Narón FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Gaspar Cot de Narón, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Narón va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però José Ramírez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): El Narón va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En David Stübinger la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Peralta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Peralta per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xuacu Yanke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Picatoste, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Modest Maranges.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Xixona de Narón es va guanyar la targeta groga merescudament.

Besoya FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Besoya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joel Villacanes va desviar el xut final de Enrique Mata Luque després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Besoya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kurt Apelhult, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Breixo Rouco al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Levi Währn va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Deza va entorpir al marcador d'en Breixo Rouco per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.