Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratas Muertas C.F (989917) - Lloreria F.C (435014) » 644098876: T60/J10/VI

Liga 644098876 Información oficial sobre el partido 644098876 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.12 (14330)

S.S.C. Napoli Tigers Alineación oficial del equipo 'S.S.C. Napoli Tigers' en el partido 0 - 7 isern Alineación oficial del equipo 'isern' en el partido
0 - 1 Beturián Guaita (16')
0 - 2 Èric Rebordosa (34')
0 - 3 Miles Greig (36')
0 - 4 José Ramón Jubero (42')
0 - 5 Pau Pentinat (60')
0 - 6 José Ramón Jubero (61')
0 - 7 Vicente Correas (73')
S.S.C. Napoli Tigers Alineación oficial del equipo 'S.S.C. Napoli Tigers' en el partido 0 - 7 isern Alineación oficial del equipo 'isern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
S.S.C. Napoli Tigers Alineación oficial del equipo 'S.S.C. Napoli Tigers' en el partido 0 - 7 isern Alineación oficial del equipo 'isern' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S.C. Napoli Tigers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Elcareta de S.S.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

isern

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Beturián Guaita va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Èric Rebordosa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miles Greig, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José Ramón Jubero va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a isern augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pau Pentinat es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): José Ramón Jubero va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a isern.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al isern per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Vicente Correas. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enol Gradín, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enol Gradín va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Román Giralt hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Beturián Guaita havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Constancio Cacique va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vicente Correas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Román Giralt de isern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Èric Rebordosa de isern va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.