Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud 25 (436275) - Ruiteam (1597510) » 644098333: T60/J1/VI

Liga 644098333 Información oficial sobre el partido 644098333 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.3 (14321)

Beiersdorf Alineación oficial del equipo 'Beiersdorf' en el partido 0 - 3 Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido
0 - 1 Hristiyan Grozdanov (39')
0 - 2 Hristiyan Grozdanov (54')
0 - 3 Darwish Bin Nasser Al-Naimi (69')
Beiersdorf Alineación oficial del equipo 'Beiersdorf' en el partido 0 - 3 Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Beiersdorf Alineación oficial del equipo 'Beiersdorf' en el partido 0 - 5 Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beiersdorf

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Beiersdorf, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Antonio Soto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Kajetan Niepsuj va estar a punt d'empatar per a Beiersdorf quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guillaume Charge va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blaž Sirotković de Beiersdorf es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Caceroplo

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Caceroplo agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hristiyan Grozdanov amb mestria.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hristiyan Grozdanov, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joseph Krusche el va rematar Darwish Bin Nasser Al-Naimi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Vito Aldunate va estar a punt de posar per davant a Caceroplo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hans Lipp va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Hristiyan Grozdanov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Caceroplo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hans Lipp va desviar el xut final de Darwish Bin Nasser Al-Naimi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ludovic Lejay de Caceroplo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joseph Krusche després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hans Lipp va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gilles-Louis De Graef al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Caceroplo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joseph Krusche s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.