Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mas cortina (1420610) - La Luarquesa C. F. (1417293) » 644098116: T60/J2/V

Liga 644098116 Información oficial sobre el partido 644098116 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.255 (5770)

F.C. Mas cortina Alineación oficial del equipo 'F.C. Mas cortina' en el partido 1 - 2 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
0 - 1 Tito Rezusta (77')
Rostislav Kropáček (80') 1 - 1
1 - 2 Juan Carlos Cota (90')
F.C. Mas cortina Alineación oficial del equipo 'F.C. Mas cortina' en el partido 1 - 2 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mas cortina Alineación oficial del equipo 'F.C. Mas cortina' en el partido 1 - 3 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mas cortina

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Rostislav Kropáček va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Antoni Leszczyński va entorpir al marcador d'en Eerikki Kavakka per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): cortina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rostislav Kropáček va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabián Romero Gutiérrez.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): cortina va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Amatu Ariztegi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): cortina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Antoni Leszczyński va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

La Luarquesa C. F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tito Rezusta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Luarquesa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Carlos Cota va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 37, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tito Rezusta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eustaquio Grelos després que el jugador de Luarquesa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.