Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Paquetoides (798578) - PRO CUATTRO (794900) » 644097785: T60/J2/V

Liga 644097785 Información oficial sobre el partido 644097785 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.249 (5764)

U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 2 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Ubaldo Teixedo (35') 1 - 0
1 - 1 Tonni Bisp (47')
1 - 2 Enrique Azuela (59')
Sergi Burguès (84') 2 - 2
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 2 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 4 - 1 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Paquetoides

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Paquetoides va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ubaldo Teixedo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sergi Burguès va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Paquetoides empatava el partit, 2 a 2, al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Paquetoides va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordan Miller ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jordan Miller de Paquetoides va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Paquetoides va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Liviu-Dorin Savin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sven Jessen.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Dewey Duffield va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Sergi Burguès va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Paquetoides se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Dementiy Sitnichenko quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Tonni Bisp.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 59, quan Enrique Azuela va posar els visitants CUATTRO per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CUATTRO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Nofre va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.