Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bayern (988459) - HECTOR SL (1340097) » 644096900: T60/J7/V

Liga 644096900 Información oficial sobre el partido 644096900 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.233 (5746)

Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 3 - 1 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
Valentí 'Gollum' Badal (19') 1 - 0
Isaías Tejero (23') 2 - 0
Carlos 'Bigotón' Tornero (39') 3 - 0
3 - 1 Pepe Aguado López (89')
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 3 - 1 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 2 - 1 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Valentí 'Gollum' Badal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Reserva es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Isaías Tejero va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Adolfo Neira Gomez.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Reserva va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos 'Bigotón' Tornero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Reserva va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos 'Bigotón' Tornero en un 1 contra 1 amb el porter Fabio Peralta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlos 'Bigotón' Tornero per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fabio Peralta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Carlos 'Bigotón' Tornero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Jesús 'Hachita' Carnicero gairebé va marcar per a Reserva des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Isaías Tejero va entorpir al marcador d'en Jesús 'Hachita' Carnicero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

HECTOR SL

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): HECTOR van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pepe Aguado López va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Ioritz Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HECTOR que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adolfo Neira Gomez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.