Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE PI (120299) - FC Bayern (988459) » 644096893: T60/J4/V

Liga 644096893 Información oficial sobre el partido 644096893 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / V.233 (5746)

Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 3 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
Luigi Malospiriti (8') 1 - 0
1 - 1 Jesús 'Raptor' Lejón (27')
Ricard Taronger (32') 2 - 1
2 - 2 Breogán Rada (79')
Èric Rubinat (83') 3 - 2
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 3 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 4 - 0 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palamós CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Luigi Malospiriti va donar a Palamós un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ricard Taronger, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Palamós va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 83 Èric Rubinat va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Gianfrancesco Saputo gairebé va marcar per a Palamós des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Palamós va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricard Taronger en un 1 contra 1 amb el porter Sebastián 'Awesome' Zulaica, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sebastián 'Awesome' Zulaica al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gianfrancesco Saputo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Palamós va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Ricard Taronger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricard Taronger.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Sanabria de Palamós va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): El Reserva era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jesús 'Raptor' Lejón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Breogán Rada.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Reserva va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Alberto Monferrato, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Reserva va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jesús 'Raptor' Lejón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Leonardo Carnicero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Alberto Monferrato de Reserva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.