Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vva. del trabuco (48586) - NSN United (1591905) » 644096857: T60/J9/V

Liga 644096857 Información oficial sobre el partido 644096857 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.232 (5745)

vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido 2 - 0 NSN United Alineación oficial del equipo 'NSN United' en el partido
Soriano Oña Vivar (31') 1 - 0
Víctor Villachica (81') 2 - 0
vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido 2 - 0 NSN United Alineación oficial del equipo 'NSN United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido 0 - 1 NSN United Alineación oficial del equipo 'NSN United' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vva. del trabuco

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Soriano Oña Vivar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a trabuco.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): trabuco va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 81, quan Víctor Villachica, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Zayd Rasti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de trabuco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): trabuco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Zayd Rasti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sean Cooper.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de trabuco va anar a parar a la dreta de l'atac on en Morten Espensen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Víctor Villachica gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sean Cooper va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

NSN United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Jaroslav Lysáček va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del NSN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raül Salat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Florin Cernega per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Longinus Nadratowski va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aparicio Xiráldez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a NSN va estar a punt d'arribar en un córner. En Longinus Nadratowski va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Awad El-Rifa'i de NSN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.